Proiect finanţat de Fundaţia Comunitară Braşov:

"Împreună pentru joc și mișcare în siguranță, pe terenul nostru!"

Prin acest proiect s-a reabilitat terenul de sport cu gazon artificial multifuncțional unde sportul poate fi practicat în siguranță și cu plăcere.

Acesta este unul dintre cele 4 proiecte câștigătoare din cadrul programului Sportul pentru toți, finanțat de către Decathlon România anul acesta.

Prin acest program de finanțare, aflat la Brașov la cea de-a doua ediție, au fost selectate în cadrul unui proces de jurizare patru instituții școlare din municipiul Brașov, care au avut nevoie de investiții pentru ca elevii să își poată desfășura orele de sport și evenimentele sportive în condiții cât mai bune.

Cu ajutorul acestor investiții realizate de școli prin programul implementat de către Fundația Comunitară Brașov, cu sprijinul Decathlon România vor beneficia peste 4.042 de brașoveni.

Inaugurarea terenului a avut loc Marți, 18 octombrie 2022, cand ne-am bucurat împreună de o reușită grozavă: un teren recondiționat unde sportul poate fi practicat în siguranță și cu plăcere.
Mulțumim pentru prezență elevilor școlii, părinților, echipei de cadre didactice, doamnei director Cornelia Dobru, reprezentantului Decathlon România, Daniel Berechet – Store Manager Decathlon Brașov, colegelor din echipa Fundației Comunitare Brașov: Popeea Laura – Director Executiv și Erika Andrási – Program Manager.
Conștientizăm din nou cât suntem de norocoși să fim parte din ceea ce înseamnă fenomenul de dezvoltare comunitară, să activăm comunitatea și să transformăm în mai bine și mai frumos orașul nostru, să facem Bine împreună acolo unde este nevoie, de data aceasta, pentru sport, pentru sănătate, pentru copii și gândindu-ne la viitor.
Împreună, am participat la o nouă demonstrație de grijă, empatie și dedicare. Bucuroși să știm și să dezvoltăm un limbaj aparte, acela al grijii față de ceilalți și față de comunitate. Mulțumim Decathlon România pentru încrederea investită, pentru susținerea minunată și pentru finanțarea acordată pentru o comunitate mai sportivă, mai educată sportiv și mai sănătoasă!
Mulțumim Orsolya Balint pentru poze.